VRIJGEZELLENFEEST

Zet je vriend of vriendin overboord op de Noordzee

Boek nu

VRIJGEZELLENFEEST

Je vriend of vriendin gaat binnenkort trouwen en er is een vrijgezellenfeest in aantocht? Jij moet deze organiseren? Ben je die standaard dingen voor een vrijgezellendag zat? Je wilt iets speciaals organiseren voor het vrijgezellenfeest? Wat dacht je er van om je vriend of vriendin op zee te droppen en een rondje te laten “zwemmen”? Maar hoe ziet dat eruit…..

Net zoals bij onze Powerboat rondvaarten varen jullie, na de instructie op de kade,  de haven uit om eens flink over de golven te blazen en de elementen te trotseren, echter breiden we deze rondvaart uit met een heuse zwemsessie voor de vrijgezel! We hijsen de vrijgezel in een echt overlevingspak(survival suit), vertellen hem/haar natuurlijk niets en droppen hem/haar op zee overboord, waarna we een paar flinke golven trekken om hem/haar eens flink te laten deinen! En hou de camera of telefoon maar bij de hand, want dit moet op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Iets om nooit meer te vergeten en waar nog jaren over nagepraat wordt!

Tijdsduur van deze powerboat rondvaart is ongeveer 45 minuten. Tijdsduur inclusief instructie, aan en uittrekken van reddingsvest is ongeveer 1 uur.

Vaarkleding

Er is de mogelijkheid om bij ons vaarkleding te huren. Dit kan vooraf, maar ook op de dag zelf. De kosten zijn 5 euro per persoon inclusief BTW.

Combineren

Je vrijgezellenfeest combineren met een andere activiteit? Dat kan. Met de ontelbare mogelijkheden van activiteiten en de ruime keus aan verschillende restaurants en uitgaansgelegenheden is Scheveningen de ideale plek om je vrijgezellenfeest of vrijgezellendag te vieren. Uiteraard kunnen wij ook een gecombineerd programma verzorgen met één van onze arrangementen in samenwerking met onze partners. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Tarief

Kosten: 47,50 per persoon, met een minimum van 4 personen. Prijs is inclusief BTW.

Langere tijdsduur op aanvraag.

Wacht niet langer en boek hier uw Powerboat vaart

Boek nu

Totaal Aantal Powerboat vaarten

Aantal vrijgezellenfeesten

Aantal bedrijfsfeesten

Aantal evenementen

Geweldig. Mijn vrienden hadden dit voor mij georganiseerd. Ik kreeg al zo’n vreemd pak aan?!?! Word ik overboord gezet op zee! Waanzinnig! Iets om nooit te vergeten. Dank!

Sven

slachtoffer 🙂