BOERENBEACHGOLF

Maak kennis met de inmiddels mateloos populaire sport boerengolf ! En deze keer niet standaard in een weiland vol met koeien, maar lekker op het strand! Dit maakt boeren beach golf tot de ideale (zomer)sport. Zon, zee, strand en… golf, de ideale combinatie voor een leuke dag uit!

Na een korte uitleg over hoe je boerengolf moet spelen, kan je aan de slag. Natuurlijk maak je gebruik van de speciale golf club en de speciale bal. Er is op het strand een parcours uitgezet met verschillende ‘holes’ die jouw skills als echte boeren golfer zullen testen. Ben jij degene die de minste slagen nodig heeft om aan het einde van het parcours te geraken?

Boerengolf is niet alleen een uitdagende sport voor jezelf, maar het is erg leuk om je golf capaciteiten te meten met die van je familie of vrienden! Wil je eindelijk weer eens iets leuks hebben om over te praten op de volgende verjaardag of ben je gewoon toe aan een leuke nieuwe uitdaging? Ga dan boerengolf spelen en laat je overtuigen van deze bijzondere sport!

 

Tarieven Boerenbeachgolf

30 minuten Powerboat + 120 minuten Boerenbeachgolf

Vanaf 10 personen: 52,50 euro per persoon incl BTW
Vanaf 21 personen:  50 euro per persoon incl BTW
Vanaf 51 personen: 47,50 euro per persoon incl BTW

45 minuten Powerboat + 120 minuten Boerenbeachgolf

Vanaf 10 personen: 62,50 euro per persoon incl BTW
Vanaf 21 personen:  60 euro per persoon incl BTW
Vanaf 51 personen: 57,50 euro per persoon incl BTW

45 minuten Vrijgezellenrit + 120 minuten Boerenbeachgolf

Vanaf 10 personen: 62,50 euro per persoon incl BTW
Vanaf 21 personen:  60 euro per persoon incl BTW
Vanaf 51 personen: 57,50 euro per persoon incl BTW