Ook voor uw vrijgezellenfeest kunt u bij ons terecht. Wij bieden volledige arrangementen, waar in combinatie met Powerboat varen in Scheveningen andere activiteiten geboekt kunnen worden. We hebben diverse strandactiviteiten die daarvoor perfect met ribvaren te combineren zijn. Actie gegarandeerd!

Wanneer u na het powerboat varen het toch iets rustiger aan wil doen, kan dat natuurlijk ook. U vind tussen de activiteiten zoasl Archery Tag, Powerkiten, Bumperz Football, ook activteiten die wat rustgevender zijn. Zandsculpturen en de Escape Room zijn daar goede voorbeelden van.

Aan de hand van ons activiteiten stappenplan kunnen we u, op basis van uw aangegeven start en eind tijd, een volledige planning maken voor uw vrijgezellendag. Daar kan natuurlijk ook een BBQ bij een van onze partners van de beachclubs worden toegevoegd.

Scheveningen is de beste locatie voor uw vrijgezellenfeest: Wij hebben simpelweg alles gewoon bij de hand!