“Fantastische ervaring en perfecte service!!!”

Beoordeeld op 13 april 2017
Werkelijk mijn allerbeste complimenten voor de klantgerichtheid van deze mensen! Wij hadden voor onze tienerdochter en haar vrienden een tocht gereserveerd, maar de weersvoorspelling zag er niet goed uit. Daarom konden wij als alternatief een ‘dubbele’ reservering maken bij Mission Impossible (escape room) die we kosteloos konden annuleren indien de powerboat tocht toch door kon gaan. Wat een geweldige samenwerking tussen deze twee bedrijven om de klant de beste service te bieden! De attractie zelf is echt meer dan een geweldige ervaring geweest, dit is echt een aanrader voor tieners. Bij de volgende gelegenheid ga ik zeker ook zelf mee. 🙂 De veiligheid wordt ook zeer goed in acht genomen en er werd regelmatig met de passagiers afgestemd over de gewenste ‘heftigheid’ van de rit. In een woord: CHAPEAU!

Bezocht April, 2017

Bron
https://www.tripadvisor.nl/ShowUserReviews-g668848-d10363886-r475356686-Powerboatboeken_nl-Scheveningen_The_Hague_South_Holland_Province.html#